Snigpremiere & sommerfugle

Jeg genkender blandingen af fordybelse, sommerfugle og panik fra læseferien i 3.g. For tiden har jeg nogle intense dage med forberedelser til bogudgivelsen. Takket være min yngste søn, Elliot kommer jeg op fra morgenen omend med en solid gang jetlag efter 3 dage på landevejen med Cirkus Belli. Jeg er ellers til at snakke med om at sove over, men jeg får skældud af Elliot (som går i 6.klasse), hvis vi kommer for sent af sted til skolen. Så, ca. 07:55 når jeg bliver sendt hjem i behørig afstand af skolen (det er jo hyggeligt at følges men not cool at kramme sin far farvel lige udenfor skoleporten ;-), kickstarter jeg produktiviteten med en dobbelt latte fra Lagkagehuset og klør på med mails, powerpointsider til workshoppen mm.

Cirkus Belli
Whisky shots med Cirkus Belli

Jeg har aldrig fået undervisning eller guidance af nogen form, når det gjaldt sangskrivning. En disciplin der for mig startede som 9 årig med accapella indspilninger af klassikere som Teacher, Teacher og Amanda (min første crush) på mine forældres spolebåndoptager. For 4 år siden (og adskillige hundrede kompositioner efter Amanda) fik jeg så lyst til at kortlægge og identificere de kreative værktøjer og processer jeg hele tiden bruger, om det så er i en tekstsession på Frederiksberg med Tim Christensen eller på 4.etage af en K-popfabrik i Gangnam bydelen i Seoul, Korea (jo, den Gangnam). Det startede med en Wordfil, der voksede sig til kapitler, som så er blevet til en bog. Om en uge kan enhver der skulle have lyst købe bogen (bl.a. på Saxo.com) og i den anledning får du her en lille snigpremiere, nemlig Indledende tanker  (bare tryk på link).

IMG_2216
Writing tur, Seoul 2013

 

 

Skrevet af

Sangskriver, ordsmed, musiker, livsnyder og fraskilt far til to.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s