Under Mine Hatte

En god ven (og fremragende guitarist) fortalte mig at den optimale Facebook post ikke må være på mere end 400 tegn. Men som sædvanlig havde jeg ikke læst instruktionsmanualen, før jeg kastede mig ud i tingene. Det havde hundredvis af mine FB venner heldigvis heller ikke!

Disse “alt for lange” udladninger fik nemlig mere respons end noget andet jeg har postet. Det var en forløsning at få sat ord på lidt af den storm af følelser og tanker som har rusket mine grundvolde de sidste par år. Og den respons jeg fik var så inspirerende at I selv bærer en del af skylden for, at jeg nu giver skriverierne endnu friere rammer og mere spalteplads her på min blog!

Herinde vil jeg reflektere videre men også byde ind med “lettere” løbende indlæg fra min hverdag. Jeg er klar over, at jeg ikke har en standard hverdag. Mine forældre spørger stadig jævnligt ind til hvad det egentlig er jeg laver. Dengang jeg var sanger i Inside The Whale stod det jo lidt klarere. Jeg stod på scenen og sang, udgav plader og snakkede om mig selv i diverse medier. Tiden tog mig sidenhen videre ad snoede veje. Men det er ikke kun ungdommen som tiden stjæler fra os. For nogle af os går det også ud over hårpragten og bl.a. derfor fik jeg øjnene op for hattens kvaliteter. Jeg har efterhånden en del at skifte imellem, på samme måde som jeg i mit professionelle liv også har en del forskellige hatte på. Her på siden vil jeg dele meget mere af hvad der foregår under de hatte.

Én af de nyere er forfatter-hatten. Som antydet i nogle af føromtalte posts, så er jeg nemlig ved at lægge sidste hånd på et bogprojekt. Men det er faktisk løgn! Jeg er faktisk ved at afslutte hele 2 (meget forskellige) bogprojekter. Men det kommer der meget mere om her på siden. Stay tuned 🙂

Når nu der er så meget musik i mit liv, skal der også være det herinde. Så, som en lille kirsebær på toppen af bloggen har jeg min WJ´s Jukebox ude i højre spalte. Der skal nørdes igennem med alternative udgaver eller demoer af sange jeg har været involveret i, hits der aldrig så dagens lys, blogrelevante sange og andet jeg bare synes I skal høre.

northern-star-singleFørste nummer i rotation er Northern Star (Christmas version).

Efter 8 uforlignelige år i Hvalerne skulle egoet slippes løs med et solo album. Det startede godt da debutsinglen “High On You” blev Ugens Uundgålige på P3 i sommeren `04. Så jeg tog i Mox studiet (Vanløse) med gode venner (som tilfældigvis også er gudsbenådede musikere), Tim Christensen, Troels Skjærbæk og Jesper Lind. Resultatet blev mit bud på en julesang, som også findes i en lidt mindre “bjællet” udgave på Winther-John albummet “Grow”, som jeg stadig er røvstolt af.

Nå, men jeg glæder mig til at dele ordene med jer!

Let the blogging begin…

Skrevet af

Sangskriver, ordsmed, musiker, livsnyder og fraskilt far til to.

2 thoughts on “Under Mine Hatte

    1. Har fulgt med på sidelinjen siden grow flåede benene væk under mig. Og har også nydt dine fb updates 😊 så vil så gerne følge din blog 💋

      Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s